J’accuse

Nå er det på høy tid at politikerne gjør noe med kjelsåsbeboeres mulighet til å telle kablene over nabolaget sitt. Jeg akter ikke å sitte og se på at kabeltelling som menneskerett i dette landet forsvinner fordi politikere som Peter N. Myhre skuler ut av storkapitalens Tom Ford-lommer og nekter å gripe fatt i problemet.

En annen ting som sjokkerer er at E24s lesere må komme sosialdemokratiet til støtte og påpeke at de kanskje tror at det er en ikke utenkelig mulighet for at brannbilene ikke kommer fram på Kjelsås? Denne ville spekulasjonen burde BRANNVESENET SELV ha oppkokt! Det statlige ansvaret har gått par monts et par vaux!

“Hvem bryr seg om Kjelsås?” sier du? “De kan seile sin egen sjø, vel? Den lunefulle gjengen av småborgerlige bakstrevere bryr meg ikke det spøtt. C’est la vie! C’est la guerre! Jeg sitter komfortabelt, utenfor Son eller i distriktene et eller annet sted, på dyrkbar jord som jeg personlig og ulovlig har omsonet til privat golfbane, og jeg kan telle kablene over nabolaget mitt uten det minste problem. Solidaritet? Jeg kjenner ikke lenger dette svært gammeldagse ordet!”

Vel, da svarer jeg deg med de tre ordene Pastor, Martin og Niemöller, og håper du skjønner tegninga. Hvis ikke denne saken om Kjelsås’ frarøvelse av kabeltellingskapasitet og UMYNDIGGJØRING (med “umyndiggjøring” mener jeg “frarøvelse av kabeltellingskapasitet”) får pressedekning i flere aviser enn grasrotblekkene Aftenposten og E24 (og ev. alle de andre avisene i dette mediekaoset hvor alle trykker hverandres saker under hvert sitt navn og det går alt for mange kabler på kryss og tvers til at brannbilene skal ha noen sjanse til å telle antall forbrukernyheter om brannvarslere som går på trykk i ukene før jul), så er det ikke annet enn et bevis på det umiddelbare behovet for en REVOLUSJON (innen “policy” for legging av kabel over bakken, såkalt kabelleggingspolicyrevolusjon.)

Leave a Reply