Voldtekt schmoldtekt

Hvis vår manglende tro på felles språk gjør det vanskelig å formidle prinsipper til andre kulturer, er det i det minste greit at NRK ikke er rammet av postmodernisme og dermed heller ikke av tvetydigheter når de bestemmer seg for å gi en statlig sanksjonert unnskyldning for voldtekt.

Selv om du kommer til å sjekke det flere ganger før du er helt sikker, er det ikke TV2 som har skrevet denne artikkelen. Alle vet at TV2 sin forretningsmodell er en en nøktern blanding av ondskap og uflaks i kjærlighet/snakking. Men det er altså den statsfinansierte, politisk korrekte samfunnspilaren NRK som har valgt å dele følgende fordommer med Internett:

Kombinasjonen lite klær, mye alkohol og vill festing kan føre til farlige situasjoner.

Videre gjør de ingen forsøk på å problematisere eller motsi Europeiskes offisielle kulturrelativisme skråstrek rasisme hvor tyrkere ikke kan holdes ansvarlig for handlingene sine når de er kåte.

I enkelte kulturer kan det virke utfordrende å gå lettkledd. Både menn og kvinner må ta hensyn og respektere de lokale kulturforhold når de er i utlandet, sier Vennesland.

NRK defineres vel av hvor godt de representerer minoritetene. Denne gangen har de valgt voldtektsmennene og designerne av høyhalsa genser.

Leave a Reply